Βιβλιο και σχολια επισκεπτων


Η γνώμη σας μετράει και θέλουμε τα σχόλιά σας

Στα πλαίσια της διαρκούς προσπάθειάς μας για βελτίωση του επιπέδου των παρεχομένων υπηρεσιών, και του μενού μας η γνώμη σας είναι πολύτιμη. Συμπληρώνοντας τη διπλανή φόρμα μας βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι.

Επιπλέον αυτοί που θα στείλουν τα σχόλιά τους στο τέλος κάθε μήνα θα ανακοινώνετε και ένας τυχερός ο οποίος θα κερδίζει………


Δείτε τι είπαν για εμάςΣΧΟΛΙΑ ΠΕΛΑΤΩΝ ΜΑΣ


 • Παρόλο που την ημέρα που πήγαμε (25 Μαρτίου) είχε παρά πολυ κόσμο, η εξυπηρέτηση ήταν υποδειγματική. Οι γεύσεις πολυ ωραίες και τα λάθη άνευ σημασίας. Τα πιάτα εξαιρετικά με μέτριο κόστος. Προτεινω καλαμάρι με πουρέ μελιτζάνας.

  Η επίσκεψη έγινε τον Μάρτιο 2016

  TSIV1000
  TSIV1000
  “Φρέσκα θαλασσινά”
 • Πολύ καλή ποιότητα θαλασσινών, εξυπηρετικό προσωπικό! ίσως θα έπρεπε κάποια πιάτα να είναι σε χαμηλότερη τιμή , αλλά παρόλα αυτά οι τιμές είναι φυσιολογικές για την περιοχή και για θαλασσινά.

  Η επίσκεψη έγινε τον Φεβρουάριο 2016

  spir0s84
  spir0s84
  “καλή επιλογή”
 • πολύ καλή επιλογή για θαλασσινά σε μία όχι και τόσο ανεπτυγμένη γειτονιά. Το φαγητό πολύ καλό επιλέξαμε θαλασσινά, φοβερό και καλοψημένο το φιλέτο λαυράκι. διαθέτει μεγάλη ποικιλία κρασιών! αν βρεθούμε ξανά στην περιοχή θα το επισκεφθούμε!

  Η επίσκεψη έγινε τον Φεβρουάριο 2016

  Maria P
  Maria P
  “καλή επιλογή”
 • An interesting variety of choices ! The Rizzoto was excellent ! Quick service ! They had Greek Beers to serve and this is the most critical point for me !

  Η επίσκεψη έγινε τον Απρίλιο 2016

  Popy-63
  Popy-63
  “Very Good food and quick service !”
 • Από τα λίγα εστιατόρια που τα θαλασσινά τους τα φτιάχνουν όπως πρέπει ή τουλάχιστον όπως αρέσει στον δικό μου ουρανίσκο. Τα πιάτα απλά και όμορφα,ο χώρος πεντακάθαρος και η εξυπηρέτηση όπως πρέπει.

  Η επίσκεψη έγινε τον Ιούνιο 2016

  Θανάσης Κ
  Θανάσης Κ
  “Υπέροχο θαλασσινά και εξυπηρέτηση”